Blondinbella on ruotsalaisen Isabella Löwengripin luoma blogi, jossa hän kirjoittaa esimerkiksi muodista, kirjoista, ajankohtaisista aiheista ja myös omasta elämästään. Hänen bloginsa on Ruotsin suosituin 250 000 – 300 000 viikoittaisella lukijallaan.

Löwengrip on aloittanut bloggaamisen 14-vuotiaana vuonna 2004. Blondinbella AB, josta hän omistaa 80 %, myy mainostilaa hänen blogiinsa. Löwengrip on myös perustanut outlet-myymälän, saanut oman TV-sarjan ja ollut mukana Ruotsin Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa kilpailijana. Bloggaamisesta on siis poikinut paljon muitakin työtarjouksia, joten Löwengrip on yksi niistä, jotka ovat onnistuneet tekemään kirjoittamisesta ammatin.

Viimeisimmät blogikirjoitukset keskittyvät lapsiin. Sellaisia vuonna 1990 syntyneellä Löwengripillä on kaksi. Kuvissa ja kirjoituksissa ovat esillä sekä hänen lapsensa että hänen miehensä. Tietoja yksityiselämästään Löwengrip jakaa siis hyvin avoimesti. Tiedetään muun muassa, että hänen isällään on asianajotoimisto, jossa Löwengrip on aikaisemmin työskennellyt. Löwengrip tiedetään myös asuvan Tukholmassa. Blogista löytyy kirjoitus, jossa hän esittelee taloaan ulkoapäin.

24-vuotias Löwengrip on onnistunut saavuttamaan suuren suosion lähinnä Ruotsissa. Sen lisäksi että hänen blogillaan on valtava määrä lukijoita, hänellä on myös paljon seuraajia esimerkiksi Instagramissa. Siellä hän jakaa kuvia normaalista elämästään. Instagram-tili ei siis keskity muotiin.

Löwengripin kansainvälisen menestyksen tiellä on blogin kirjoituskieli, joka on ruotsi. Tämä lienee suurin syy siihen, ettei Löwengripin blogia lueta yleisesti ottaen muualla maailmassa. Suomalaisia lukijoita blogilla on kuitenkin jonkin verran.