Internet on muuttunut vuosien aikana sen käyttäjien mukana. Kyseessä on ainutlaatuinen ympäristö, jossa asiakkaat ilmaisevat halunsa ja mielipiteensä suoraan. Virtuaalisesti ilmaistuna mielipide on useimmiten suorempi kuin kasvotusten, ja valtavan tarjonnan takia käyttäjien on mahdollisuus vaatia.

browsing_56950768Internet on alue, jossa myydään, ostetaan, mainostetaan, ilmaistaan, tiedotetaan ja viihdytään. Itse käyttäjät ovat suuressa osassa sisällöntuotantoa erilaisten julkaisujen kautta. Internet näyttää juuri siltä kuin sen käyttäjät ovat.

Pinnalla nyt

Netti on tiedon keskus, minkä takia harvat lähtevät enää kirjastoon tutkimaan mieltä vaivaavaa asiaa. Kaikki löytyy, kun osaa hakea tietoa oikein. Netin kasvamisen myötä maailma tuntuu pienentyneen, kun yhteydenpito on helppoa.

Videopuhelu toiselle puolelle maapalloa on arkipäivää, samoin kuin kansainvälinen vaikuttaminen ja ostokset toisesta maasta nettikaupan avulla. Internetissä rajoja ei tunneta. Viihteen lisäksi netti palvelee myös todellisissa ongelmatilanteissa.