Eevi Teittinen on 25-vuotias fitness-bloggaaja ja personal trainer, joka on tunnettu myös televisiosarjasta Fitnesspäiväkirjat. Blogissaan Mini Fitness hän keskittyy omasta elämästään kirjoittamiseen. Siihen kuuluu pääosin treenaaminen, hyvinvointi ja terveellinen ruokavalio. Teittinen jakaa blogissaan myös yksityiselämänsä asioita. Hänestä tiedetään itse asiassa melko paljon. Teittinen esimerkiksi seurustelee ja asuu yhdessä räppäri Uniikin kanssa.

Eevi Teittinen vie treenaamisen pitkälle ja hän toivookin voivansa kilpailla fitnessin parissa jatkossakin. Lukiessaan hänen postauksiaan tulee huomaamaan, kuinka tärkeää salitreenaaminen hänelle on. Mökkeily ei voi olla vain mökkeilyä, vaan hän ihmettelee esimerkiksi miksi Kolilla ei ole salia, vaan ajaa täytyy 45 minuuttia, jotta pääsisi suorittamaan treeniohjelmaa. Vaikka moni voi ajatella hänen elämänsä olevan pelkkää treenaamista ja ruoan punnitsemista, löytyy kirjoituksista silti paljon hyviä kommentteja. Teittisen mukaan elämän ei kuuluisi pyöriä laihduttamisen ja erilaisten dieettien ympärillä, vaan terveellisyyden pitäisi olla elämäntapa.

Ennen Fitness-päiväkirjojen alkamista Teittiseen kohdistettiin arvostelua. Hänen sanottiin olevan melkeinpä liian lihava kyseiseen sarjaan. Teittisen valttikortit ovat kuitenkin lihakset, joiden takia häntä on myös arvosteltu. Häntä ei siis missään nimessä voi nimittää lihavaksi, vaan lihaksikkaaksi. Teittinen itse korjaa blogissaan monenlaisia vääriä väitteitä, joita fitnessiin kohdistetaan. Yksi tällainen yleistys on, että kisadieetillä ollessa nähdään nälkää. Näin ei kuitenkaan hänen mukaansa ole. Ruokaa syödään suhteessa paljon, mutta turhia kaloreita ja sokereita vältetään. Ruoka koostuu siis hyvistä raaka-aineista.